Aanbod

Ont-moet jezelf

In een tijdsgeest waarin je al zoveel moet, waar je volgens je volle potentieel moet leven en waarin zelfs ontspanning al een taakje op een to do lijst is geworden, neem ik je mee in ont-moeten. Ont-moeten, om jezelf terug te kunnen ontmoeten. 

Ont-moeten betekent voor mij dat er niets moet : geen tijdsdruk, geen klok die het einde van het uur aangeeft, geen agenda die gevolgd moet worden. 

We nemen écht tijd, voor jou. Tot je zenuwstelstel terug tot rust komt. Tot er terug ruimte komt in je lichaam, in je hoofd, in je agenda. Tot je terug kan voelen wat er te voelen valt. En tot je terug komt bij je natuurlijke zelf.

Bij dit aanbod spreken we gedurende langere tijd af, voorzie hiervoor dus voldoende tijd!Je Natuurlijke Zelf

Een traject van 7 wandelingen waarin je je terug her-innert wie je werkelijk bent. We stellen een concreet actieplan op voor een tevreden leven waarin jij zelf centraal staat en je krijgt handvatten om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Vloeiend omgaan met hindernissen

Een traject van 4 wandelingen waarin je leert om milder, vriendelijker en meer ondersteunend te zijn voor jezelf op momenten dat je het moeilijk hebt. 

Seizoenswandeling

Het eigene van de natuur is goed te zien in de seizoenen. Elk seizoen trekken we naar buiten om te ervaren wat we kunnen leren van wat er zich op dat moment in de natuur afspeelt. 

Volle maanswandeling

De cyclus van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, dan weer afbouwen en loslaten. Elke maancyclus heeft haar eigen thema. Tijdens de volle maan komen we samen om ons te verbinden met dit thema en waar zich dit in ons leven afspeelt. 

Themawandeling : Terug in contact met je eigen natuur

We zijn gewoonlijk druk bezig met "doen", met presteren, voldoen aan verwachtingen, engagementen en andere activiteiten. 
Hierbij vergeten we vaak te "zijn", te voelen, te ervaren. Eens stilstaan in plaats van steeds verder te lopen.

We gaan samen op pad om via reflectie opdrachten terug dichter bij onze eigen natuur te komen.

Themawandelingen op aanvraag

Deze kunnen zowel individueel, in groep als in een bedrijfscontext worden georganiseerd

Enkele voorbeelden

  • stiltewandeling
  • ontladen en opladen in de natuur
  • veerkracht wandeling
  • talentenwandeling
  • (ont-)stress wandeling
  • beter communiceren
  • moet just niks wandeling
  • teambuilding activiteit
  • ...

Mindful wandelen

Mindfulness is goed voor ons, bewegen is dat ook. Bij mindful wandelen gaan we de gezondheidsvoordelen van beide combineren.

Mindfulness is het aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment, zonder oordeel. We gaan bij mindful wandelen bewust (mindful) zijn van onszelf en onze omgeving. Mindful wandelen brengt je lichaam en geest tot rust terwijl jij in beweging bent.

Walkshop : Energie(k) doorheen je dag

Je staat elke dag vol goede moed op, loopt doorheen je dag en ploft 's avonds moe in de zetel beseffend dat je to do lijst eerder is toegenomen dan afgewerkt.

Je plant rustige en relaxte momenten tijdens het weekend, en vraagt je op zondagavond doodop af waar alle tijd plots heenging.

Herkenbaar? We verliezen allemaal doorheen onze dag heel wat energie en zoeken naar manieren om af en toe weer wat meer op adem te komen. Tijdens deze walkshop (her)ontdek je waar je energie verliest én vindt. Je gaat naar huis met concrete acties om je energiek te voelen en dat gevoel ook te behouden.